Privatlivs og cookie politik

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Introduktion
Vi tager dine data og sikkerhed seriøst. Derfor indsamles der som princip også kun den information, som vi skal bruge for at levere indhold til dig her på sitet. Så vi fortsat kan levere gode brugeroplevelser og hjælpe besøgende videre.

Formålet med privatlivspolitikken er at tydeliggøre og kommunikere, hvilke data vi håndterer og hvordan.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at rette kontakt via info@in-mediaweb.dk.

Hovedformålet med loppemidler.eu er at levere objektiv information om bekæmpelse af lopper. Siden er reklamefinancieret.

Behandling af personoplysinger
Vi opbevarer grundlæggende kun persondata ved en direkte henvendelse til os. I såfald opbevarer vi din e-mail, så længe det er relevant for dialogen mellem dig og os. Når det formål ikke længere er relevant, slettes din e-mail.

Kontaktformular – samtykke
Kontakter du os via kontaktformularen eller via e-mail, så opbevarer vi de indtastede oplysninger i vores e-mail system hos Google. Vi har indgået en databehandleraftale med Google, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. I dette tilfælde til opstart af dialog mellem IN-MediaWeb og dig. De bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Det betyder i praksis, at hvis der ikke længere er et retsligt grundlag for opbevaring af dine data, så sletter vi dem efter 14 dage.

Vi accepterer i udgangspunktet IKKE personfølsom information i kontaktformularer, kommentarer og lignende. Modtager vi dette, så sletter vi det igen hurtigst muligt med mindre det relaterer sig direkte til en opretholdelsen af en separat kontrakt med den enkelte besøgende eller kunde.

Ændringer i tredjeparter opdateres i nærværende privatlivspolitik.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet deler cookies med tredjeparter, som sociale medier og analyse systemer.

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Anvendelsen af tredjeparter er oplyst for de enkelte samtykker. Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

IN-MediaWeb ApS
Bygmarksvej 12
8462 Harlev J
Tlf.: 91919110
E-mail: info@in-mediaweb.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger på altomledelse.dk, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Top