Program Vet: Forebyg fremtidige loppeangreb

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Leder du efter et loppemiddel, der forhindrer dit kæledyrs lopper i af formere sig?  Og har du fået nok at øjebliksløsninger, der ikke virker på sigt? I så fald er loppemidlet Program Vet vejen frem. Men hvordan virker dette loppemiddel, og hvilken type Program Vet skal du vælge? 

Program Vet er orale tabletter, der sørger for at holde dit kæledyr loppefrit i cirka en måned. Program Vet virker ved, at stoffet Lufenuron oplagres i dit kæledyrs fedtvæv, hvorfra det langsomt afgives til dets blod. Når de voksne lopper så suger af din hund eller kats blod, overføres Lufenuron til dem. Herefter videregives stoffet til de voksne loppers larver. I praksis virker Lufenuron ved, at det blokerer opbygningen af loppelavers hudskellet og på den måde forhindrer, at loppelarverne udvikler sig. Med andre ord kan nylagte æg ikke klække, og loppernes formering standes.

Hvilket Program Vet-produkt, du skal vælge, afhænger først og fremmest af, om du har en kat eller en hund. Hvis du har en kat, er der kun ét produkt at forholde sig til. Hvis loppebehandlingen derimod er rettet imod en hund, afhænger produktet af hundens størrelse:

Program Vet til katte:program-vet

Type Billigste Forhandler Pris Mere
Program Vet susp. kat – 6 amp. [afpreseller id="35"] fra [afpprice id="35"] Læs mere

Program Vet til hunde:

Type Billigste Forhandler Pris Mere
Program Vet hund 67.8 mg – 6 tabl [afpreseller id="46"] fra [afpprice id="46"] Læs mere
Program Vet hund 204.9 mg – 6 tabl [afpreseller id="45"] fra [afpprice id="45"] Læs mere
Program Vet hund 409.8 mg – 6 tabl [afpreseller id="37"] fra [afpprice id="37"] Læs mere
program-vet-til-hunde

I kombination med Capstar Vet

Da Program Vet ikke dræber voksne lopper, kan det være nødvendigt at kombinere brugen heraf med et aktivt dræbende loppemiddel som eksempelvis Capstar Vet . Capstar Vet påvirker hurtigt og effektivt dit kæledyrs nervesystem og dræber alle voksne lopper inden for 24 timer.

Bivirkninger

Program Vet er ikke forbundet med nogle hyppige bivirkninger. Dog kan loppemidlet i sjældne tilfælde medføre opkast og diarré hos dit kæledyr.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Program Vet: Forebyg fremtidige loppeangreb, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Top