Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Loppemiddel til katte - find det billigste og lær at behandle katten rigtigt

Loppemiddel katte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/5 (13 votes cast)

Lopper… det er et helvede, når ens kat er ramt af det djævelskab. De kribler og krabler over det hele – men der er heldigvis noget du kan gøre. Loppemiddel til din kat er én ting, men der er meget mere i det end det.

Sådan opdager du at din kat har lopper
Ok, først og fremmest opdager du det sikkert fordi du selv er ramt af de der små irriterende bid. De klør og kradser lidt som myggestik, men er mindre og sidder i små klynger på benet. Eller måske sidder din kat og kradser sig selv lidt mere end almindeligt og du bliver mistænksom. Ja, og så begynder du helt sikkert selv at klø dig uanset om du er ramt eller ej – lidt ligesom når ungerne har lus.

For at være helt sikker, så kan du jo prøve at finde lopperne… en god lussekam er værktøjet og så er det bare med at gå kattens pels igennem til du finder de små irriterende dyr!

Vælge det rette middel

Når du skal vælge det rette loppemiddel til katte er der mange muligheder. De mest velkendte midler er Advantage og Frontline, der skal dryppes i nakken på katten. I de fleste tilfælde vil det kunne anbefales at benytte Advantage, da en del oplever at Frontline ikke længere er effektivt. Til gengæld er Frontline det eneste loppemiddel, der er godkendt til killinger. Udover midlerne til at dryppe i nakken er også tabletterne Capstar og Program Vet effektive midler. Vi har lavet et indlæg med en gennemgang af de mest anvendte loppemidler til katte her.

Priser på loppemiddel til katte

Spot on loppemiddel til katte er nemt og effektivt. Der findes en række forskellige produkter og du kan herunder se hvor du finder de billigste spot on loppemidler til katte.

Frontline eller Advantage? Hvis du spørger katteejere, så er Advantage klart det mest effektive middel. Hvis du derimod spørger dyrelægerne, vil de fleste mene at begge midler er virksomme. Men hvis du ikke før har brugt loppemidler til din kat og har dine egne erfaringer, så ville jeg starte med at prøve Advantage.

Type Billigste Forhandler Pris Mere
Advantage Pour-on Vet Kat 0-4 Kg [afpreseller id="22"] fra [afpprice id="22"] Læs mere
Advantage Pour-on Vet Kat 4-8 Kg [afpreseller id="18"] fra [afpprice id="18"] Læs mere
Frontline Combo Vet kat – 3 pipetter [afpreseller id="41"] fra [afpprice id="41"] Læs mere
Frontline Combo Vet kat – 6 pipetter [afpreseller id="17"] fra [afpprice id="17"] Læs mere
Frontline Pour On Vet kat – 4 pipetter [afpreseller id="26"] fra [afpprice id="26"] Læs mere
Biospotix spot on til katte [afpreseller id="12"] fra [afpprice id="12"] Læs mere
Doggles Hot Spot Loppecreme til katte [afpreseller id="6"] fra [afpprice id="6"] Læs mere

Loppespray til katte er et de nemmeste loppemidler og fås i miljøvenlige og økologiske udgaver i form af biospotix loppespray til katte. De mest effektive på markedet er dog advantage og frontline.

Orale midler, piller og suspensioner
I en del tilfælde kan det have en stor effekt at supplere den almindelige behandling af pelsen med orale midler, altså tabletter eller suspensioner som katten skal spise. Især Capstar tabletterne får stor ros mange steder, men også program vet som er en suspension er ofte ret effektivt. Vælg dit middel efter hvad du kan lokke katten til at spise.

Type Billigste Forhandler Pris Mere
Capstar Vet Kat 11.4 MG – 6 TABL. [afpreseller id="27"] fra [afpprice id="27"] Læs mere
Program Vet susp. kat – 6 amp. [afpreseller id="35"] fra [afpprice id="35"] Læs mere

Loppeshampoo til katte  kan være lidt vanskeligt at anvende, hvis din kat ikke er vandt til at komme i bad, men der er effektiv og skånsom behandling.

Type Billigste Forhandler Pris Mere
Biogance loppeshampoo til katte [afpreseller id="8"] fra [afpprice id="8"] Læs mere

Loppehalsbånd til katte kan nogen gange være den mest effektive behandling, da det er en mere langtidsvirkende behandling. Omvendt er der mange katte der ikke bryder sig om at have halsbånd på, så værd varsom med brugen af halsbånd til loppemiddel til katte.

Type Billigste Forhandler Pris Mere
Biospotix loppehalsbånd til katte [afpreseller id="9"] fra [afpprice id="9"] Læs mere

Sådan giver du din kat Pour-on loppemiddel

I langt de flest tilfælde vil man vælge at give sin kat et af de såkaldte “Pour on” loppemidler på markedet. Der er to almindeligt anvendte midler af denne type på markedet pt. Det drejer sig om Frontline Combo og Advantage. Begge midler er i langt de fleste tilfælde ganske effektive, men hvis ikke de bliver brugt rigtigt kan man hurtigt foranlediges til at tro at midlet ikke virker.

Jeg har derfor lavet denne lille video, der viser dig hvordan du på den rigtige måde giver din kat loppemiddel, så du slipper effektivt af med lopperne. Husk at en behandling med loppemiddel ikke bør stå alene. Du skal også huske at gøre grundigt rent i samme periode, som du behandler katten. Husk også at, hvis du har andre dyr – hunde som katte – så skal de alle sammen behandles. Du kan læse mere om en effektiv behandling af lopper her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Loppemiddel katte, 4.1 out of 5 based on 13 ratings
Top