Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Loppehalsbånd til hunde giver effektiv forebyggelse mod lopper

Loppehalsbånd til hunde

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (14 votes cast)

Er du på udkig efter et forebyggende loppemiddel, der kan sikre, at din hund ikke bliver ramt af lopper, lus og flåter? Og ønsker du at gøre en minimal (men effektiv) indsats herfor? I så fald kan du med stor fordel se dig om efter et loppehalsbånd.

Denne guide giver dig råd og vejledning om loppehalsbånd, så du trygt og sikkert kan orientere dig om både effekten herved samt om de fordele og ulemper, der følger med brugen heraf.

Rigtigt mange mennesker har gode erfaringer med loppehalsbånd. Det er derfor en god idé, at du allierer dig med et loppehalsbånd, når du skal bekæmpe og forebygge lopper på din hund. Et godt loppehalsbånd har en præventiv virkning og modvirker derfor, at din hund bliver ramt af loppeangreb. Et loppehalsbånd har i de fleste tilfælde en utrolig lang holdbarhed, og er måske derfor den nemmeste måde at forebygge, at lopper invaderer både dit hjem og dit kæledyr.

Loppehalsbånd til hunde kan fungere på tre måder:

  1. Ved at afgive giftig gas (disse halsbånd er ikke så udbredte i Danmark).
  2. Ved at afgive kemikalier i kæledyrets hud (de mest almindelige).
  3. Ved at afgive naturlige stoffer (økologiske loppehalsbånd).

Ved de fleste typer halsbånd bør du være opmærksom på, at der både findes loppehalsbånd til store hunde og loppehalsbånd til små hunde.

Fordele og ulemper ved loppehalsbånd

Både dyrlæger og andre eksperter roser loppehalsbånd for deres gode forebyggende egenskaber. Nedenfor har vi listet en række fordele og ulemper, så du kan blive klogere på, hvad loppehalsbånd kan – og ikke kan.

Fordele

  • Loppehalsbånd er forholdsvist billige loppemidler, da de beskytter din hund mod lopper i en lang periode. Prisen på loppehalsbånd afhænger dog af mærke.
  • Loppehalsbånd er nemme at anvende.
  • Loppehalsbånd er meget effektive.

Ulemper

  • Loppehalsbånd kan medføre irritation, hårtab, allergi og eksem hos din hund.
  • Nogle loppehalsbånd indeholder en række kemiske stoffer, som kæledyr kan blive resistente over for.
  • Der er ingen garanti for, at hele dit hunds pels påvirkes af halsbåndet – og så er forebyggelsen ineffektivt.

Få en langtidsvarig forebyggende effekt med et loppehalsbånd til hunde

Typer af loppehalsbånd

I dag kan du købe de fleste loppehalsbånd til hunde i håndkøb på apoteket eller i diverse dyreforretninger. I mange tilfælde behøver du derfor hverken at købe loppehalsbånd fra dyrlægen eller på recept. De fleste loppehalsbånd er velegnede til hvalpe og hunde, der er mere end tre måneder gamle.

Bemærk! Nogle loppehalsbånd fungerer både til hunde og katte.

Biospotix loppehalsbånd til hunde er naturlig beskyttelse mod lopper

Biospotix

Biospotix loppehalsbånd er et økologisk loppehalsbånd, der beskytter din hund mod lopper, lus og flåter i op til 4 måneder. Hvis du har en lille hund med en vægt under 30 kg bør du anvende det 38 cm lange loppehalsbånd. Hvis din hund vejer mere end 30 kg bør du anvende det 75 cm lange loppehalsbånd.

[afpcombitable ids=”16,15″]

Seresto vet er et effektivt loppehalsbånd, der købes hos dyrlægen

Bayer – Seresto Vet loppehalsbånd

Loppehalsbåndet fra Bayer er et kemisk loppemiddel, der behandler og forebygger loppeangreb i 7-8 måneder. Loppemidlet virker både mod lopper, lus og flåter.

Halsbåndet købes hos dyrlægen.

Biocide naturlige loppehalsbånd til hunde

Biocide

Biocide loppehalsbånd er et 100 % naturligt produkt, der beskytter din hund mod lopper, lus og flåter i 4 måneder. Biocide-loppehalsbånd passer både til store og små hunde, da det kan klippes til efter behov.

Vivog loppehalsbånd til hunde

Vivog

Med et Vivog loppehalsbånd undgår du kemiske ingredienser i din loppeforebyggelse. Vivog indeholder nemlig kun naturlige ingredienser, og virker både mod lopper, lus, flåter og myg. Dette loppehalsbånd har en holdbarhed på 4 måneder, og passer både til store og små hunde.

Hvis du er i tvivl om, hvilket loppehalsbånd, der passer bedst til din hund og dens behov, kan du med fordel spørge din dyrlæge til råds herom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loppehalsbånd til hunde, 2.5 out of 5 based on 14 ratings
Top