Bayvantic Vet: Et effektivt insektmiddel til hunde

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.1/5 (7 votes cast)

Er din hund blevet ramt af lopper, flåter, myg eller andre insekter? Og mangler du et effektivt middel, der både bekæmper allerede eksisterende insekter og forhindrer nye insekters indtog i din hunds pels? Ja? I så fald er det værd at kaste et blik på insektmidlet Bayvantic Vet.

 Bayvantic Vet er et effektivt loppe-, flåt-, myg- og fluemiddel, der både bekæmper og forebygger insekters bosættelse i din hunds pels. Bayvantic Vet består af permethrin og imidacloprid – To effektive stoffer, som gør din hund insektfri i løbet af kun ét døgn.

Bayvantic Vet er et spot-on produkt i pipetter. Produktet kan benyttes til alle hunde, der er ældre end syv uger. Bayvantic Vet fås i fire dosisstørrelser, afhængig af hundens vægt:

  • 1,5-4 kg: 0,4 ml.
  • 4-10 kg: 1 ml.
  • 10-25 kg: 2,5 ml.
  • 25-40 kg: 4 ml.

Pipetterne kommer i pakker á 4 stk.

bayvantic vet

Sådan bruger du Bayvantic Vet

Du giver din hund Bayvantic Vet ved at tømme pipettens indhold i nakken og på ryggen af din hund. Du skiller blot hårene i nakken ad, og påfører så Bayvantic direkte på din hunds hud. Herefter fordeler produktet sig automatisk til resten af din hunds pels. Hvis din hund vejer under 10 kg, tømmer du blot al pipettens indhold mellem dens skulderblade. Hvis din hund vejer mere end 10 kg, skal du fordele pipettens indhold fire steder fra skulderblad til halerod. Bayvantic Vet er vandfast, og du behøver derfor ikke at gentage behandlingen, hvis din hund kommer i kontakt med vand.

Hold Bayvantic Vet langt væk fra katte!

Det er meget vigtigt, at du ikke bruger Bayvantic Vet til katte – eller til din hund, hvis du også har katte i huset. Stoffet permethrin er nemlig dødeligt giftligt for katte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Bayvantic Vet: Et effektivt insektmiddel til hunde, 2.1 out of 5 based on 7 ratings
Top