Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Frontline Combo Vet loppemiddel - Loppemidler

Frontline Combo Vet loppemiddel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Har din hund eller kat fået lopper, lus eller flåter, og har du svært ved at få bugt med dem? Har du brug for et loppemiddel, der både virker forebyggende og behandlende mod loppe- og flåtangreb hos dit kæledyr og i dit hjem? I så fald kan en mulig løsning findes i Frontline Combo Vet loppemidler. Men hvad kan disse loppemidler, som andre loppemidler ikke kan? Hvordan adskiller Frontline Combo Vet sig fra almindelige Frontline loppemidler? Og hvilke produkter skal du anvende til henholdsvis hunde og katte?

Hvor Frontline loppemidler udelukkende dræber voksne lopper på dit kæledyr, har Frontline Combo Vet den fordel, at dette loppemiddel også hæmmer udviklingen af nye æg og larver, så de ikke vokser sig til voksne lopper. Dette skyldes stoffet methoprene. Dette stof fungerer nemlig som en slags væksthæmmer på larver og æg fra lopper, lus og flåter. På den måde hæmmes loppekoloniens muligheder for formering og overlevelse. Netop derfor får du med Frontline Combo Vet en mere effektiv behandling af alle lopper – og derved en mere komplet loppebeskyttelse.

Frontline Combo Vet virker på den måde, at det, efter du har fordelt midlet i din hund eller din kats pels (i nakken og ned langs ryggen), spreder sig til dit kæledyrs talgkirtler. Herefter udskilles det til hele dyrets pels, hvorpå både lopper og flåter dræbes.

Frontline Combo Vet serien

Frontline Combo Vet til katte

Frontline Vet Combo loppemiddel til katteEn pakke Frontline Combo Vet til katte indeholder 6 pipetter á 0,5 ml, der både forebygger og behandler lopper, lus og tæger hos din kat. Loppemidlet dræber lopper inden for 24 timer og flåter inden for 48 timer. Herudover beskytter dette middel mod loppeangreb i op til fire uger, og mod flåtangreb i op til to uger. Frontline Combo Vet kan benyttes til killinger og katte, der er mere end otte uger gamle. Til yngre killinger kan du med stor fordel benytte Frontline Vet Spray. Læs mere om Frontline loppemidler til katte her.

[afpcombitable ids=”41,17″ allprices]

Frontline Combo Vet til hunde

Frontline Vet Combo loppemiddel til hundeDet unikke 2-i-1 produkt Frontline Combo Vet til hunde er særdeles effektivt mod lopper, flåter og lus – både som forebyggelse og som decideret behandling. Frontline Combo Vet til hunde dræber, ligesom loppemidlet til katte, lopper inden for 24 timer og flåter inden for 48 timer. Midlet virker forebyggende mod lopper i op til otte uger, og mod flåtangreb i op til fire uger. Frontline Combo Vet kan benyttes til hunde og hvalpe over otte uger. Til hvalpe, der er under otte uger gamle, anbefaler vi Frontline Vet Spray. Læs mere om Frontline loppemidler til hunde her.

Der findes fire forskellige Frontline Combo Vet-produkter til hunde, afhængig af hundens vægt:

  • Frontline Combo Vet (2-10 kg).
  • Frontline Combo Vet (10-20 kg).
  • Frontline Combo Vet (20-40 kg).
  • Frontline Combo Vet (40+ kg).
[afpcombitable ids=”29,20,21,30″ allprices]

Tips

Det er billigere at købe Frontline Combo Vet i England, eksempelvis via engelske hjemmesider. Ellers er Frontline Combo Vet ofte på tilbud og derved billige på danske hjemmesider, ved diverse dyrehandlere osv.

Hvis du oplever, at Frontline Combo Vet ikke virker, skyldes det sandsynligvis, at du har givet lopperne så meget Frontline loppemiddel, at de er blevet resistente. I så fald er du nødsaget til at skifte til et andet loppemiddel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Frontline Combo Vet loppemiddel, 3.7 out of 5 based on 3 ratings
Top