Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Frontline loppemiddel - Loppemidler

Frontline loppemiddel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Er din hund eller kat blevet ramt af lopper, lus eller flåter? Mangler du en god og effektiv loppekur, der én gang for alle hjælper dit kæledyr af med de små, uønskede dyr?
Ja? En løsning herpå skal måske findes i de berømte og insekt-dræbende Frontline loppe- og flåtmidler. Men hvornår – og hvordan – virker disse loppemidler?

Frontline bliver produceret af det franske firma Merial, der har speciale i sundhedsprodukter til dyr. Der findes to former for Frontline loppemidler – Frontline og Frontline Combo. Frontline indeholder ét aktivt stof til bekæmpelse af lopper – fipronil. Fipronil er en langsomt virkende gift, der, ved at angribe diverse insekters centralnervesystem, hurtigt dræber de uønskede dyr i dit kæledyrs pels.
Frontline Combo indeholder, ud over fipronil, også stoffet methoprene. Dette stof fungerer som en slags væksthæmmer på lopper, lus og flåter. Hermed forhindrer Frontline Combo, at æg og larver vokser sig til voksne dyr. På den måde hæmmes loppekoloniens muligheder for formering og overlevelse.

Frontline er derfor velegnet til forebyggelse af lopper, mens Frontline Combo egner sig bedst til akut behandling.

Denne guide beskæftiger sig med Frontline. Hvis du vil vide mere om Frontline Combo, kan du med stor fordel læse denne artikel.

De forskellige typer af Frontline loppemiddel

Produkttyper

Inden du benytter Frontline mod lopper, lus og flåter, er det meget vigtigt, at du gør dit hjem grundigt rent. Dette skyldes, at både tæpper, gulvtæpper, kurve, senge med mere er gode miljøer for både æg, larver og voksne lopper. Det er derfor ikke til stor nytte udelukkende at loppebehandle dit kæledyr – husk også dets omgivelser.

Frontline til katte

Der findes forskellige Frontline loppemidler til katte:

  • Frontline Pour-On Vet (Frontline Spot On-pipetter – kat).
  • Frontline Vet Spray (Frontline loppespray) (både til hund og kat).

 

Frontline til katte er billige loppemidler:

[afpcombitable ids=”41,17,26,47,23,44″]

Frontline til hunde

Frontline producerer også loppemidler til hunde:

  • Frontline Pour-On Vet (Frontline Spot On-pipetter – hund).
  • Frontline Vet Spray (Frontline loppespray) (både til hund og kat).

Frontline til hunde:

[afpcombitable ids=”20,29,21,30,39,42,32,23,44″]

Frontline til mennesker

NB! Frontline loppemidler må ikke anvendes til mennesker.

Bivirkninger ved brug af Frontline

Ved enhver type loppekur er der risiko for en række mere eller mindre alvorlige bivirkninger. De mest sete bivirkninger ved Frontline er hudirritationer ved påføringsstedet samt allergiske reaktioner i form af eksem og hævelser. Herudover bør du være opmærksom på, at stoffet fipronil er en nervegift. Hvis dit kæledyr får for meget af denne type gift, kan det føre til opkast og krampeanfald. I så fald skal du straks kontakte en dyrlæge. Her skal det dog understreges, at Frontline loppemiddel indeholder så små mængder fipronil, at risikoen for forgiftning nærmest ikke er til stede, hvis bare du følger brugsanvisningen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Frontline loppemiddel, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Top