Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
→ Loppemidler til katte og hunde - find priser og vejledninger! ←

Loppemidler

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)

Hvad enten du har kat eller hund – så vil du naturligvis dit dyr det bedste. Hvis din kat eller hund er angrebet af lopper er det afgørende at du får valgt det rigtige loppemiddel. Hvis du overvejer at lade være med at få din kat eller hund behandlet med loppemidler kan jeg kun på det kraftigste fraråde det. Katte eller hunde der er angrebet af lopper kan få alvorlige allergiske reaktioner og du skal derfor altid huske at behandle dyret med loppemiddel.

Du kan læse meget mere om og finde billige loppemidler til katte her og loppemidler til hunde her.

Der findes en række forskellige former for loppemidler der er anvendelige til hunde og katte. Herunder loppehalsbånd, loppeshampoo, loppepulver, loppespray, pillkure og spot on behandlinger. Alle behandlingsformerne har deres fordele og ulemper og du vil her på siden kunne finde hjælp til at vælge den rigtige og billigste form for behandling.

Sådan diagnosticerer du lopperne

Lopper kan angribe dine kæledyr året rundt og det er derfor vigtigt at du undersøger dine dyr for lopper med jævne mellemrum – især i loppesæsonen som er sensommeren og efteråret. Til dette formål er en loppekam et uundværligt værktøj. Du kæmmer ganske enkelt dyrets pels og tørrer kammen af med et stykke fugtigt køkkenrulle. Køkkenrullen vil blive farvet brunlig af loppeekskrementer, hvis dyret er angrebet.

Gå igang med behandling med loppemidler

Når du først har diagnosticeret lopperne er det blot med at starte behandlingen med loppemidler. Du kan læse meget mere om hvilke loppemidler der findes til katte her og til hunde her.

Forebyggende behandling med loppmiddel

Det kan være en stor fordel i loppesæsonen med jævne mellemrum at give dit kæledyr en forebyggende behandling med loppemiddel. Desuden er det vigtigt at forebygge med jævnlig rengøring – især støvsugning. Du kan læse meget mere om lopper og hvorfor rengøring er vigtigt på siden om lopper.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loppemidler, 2.0 out of 5 based on 4 ratings
Top