Loppemidler til huset

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (40 votes cast)

Når katten eller hunden bliver ramt af lopper er det vigtigt ikke kun at behandle dyret med loppemidler, men også at sørge for at fjerne alle de lopper der gemmer sig rundt omkring i huset. Hvis ikke man sørger for at gøre netop det – så vil du opleve at lopperne bare kommer igen og igen.

Vejen frem til at få renset huset for lopper afhænger af om der til dagligt er dyr i huset. Hvis der ikke er dyr i huset er det i virkeligheden ret nemt – så handler det kun om rengøring. Hverken kattelopper eller hundelopper kan overleve uden et værtsdyr. Så få gjort grundigt rent af flere omgange, få vasket alt sengetøj, tæpper osv. Få støvsuget gulvet flere gange eller få evt. fat i en damprenser, der kan komme ned i alle krogene og slå loppeæg og larver ihjel.

Hvis du har dyr i huset til dagligt – hvilket de fleste med loppeproblemer jo nok har, så skal du igang med den helt store behandling. Du skal gøre grundigt rent, men så kan du også med fordel spraye med et loppemiddel i huset. Derudover skal du have sat gang i en effektiv behandling mod lopper på din kat eller hund.

Billigste loppemidler til huset

Husk at støvsuge

En af de vigtigste måder at fjerne lopper i huset er ikke blot at bruge loppemidler, men at gøre rent! Det er enormt vigtigt at du får støvsuget gulvtæppet og møblerne der hvor hunden eller katten færdes, for det er super steder for lopperne at gemme sig. Lopperne kan ligge i dvale i rigtig lang tid, så hvis ikke du får fjernet dem alle sammen vil du lang tid efter behandling af dyret med loppemidler opleve at du kan få loppebid – eller at katten eller hunden igen bliver angrebet af loppemidler.

Husk at smide støvsugerposen ud

Lopperne kan gemme sig længe i støvsugerposen og sagtens overleve der, så husk at smide støvsugerposen ud når du har gjort rent – hver gang hvis i er angrebet af lopper.

Giv huset en omgang med loppemidler

Der kan være steder hvor det kan være vanskeligt at gøre tilstrækkeligt rent til at fjerne alle lopper. Derfor kan vi kraftigt anbefale at slutte rengøringen af med at give huset en omgang med et miljøvenligt loppemiddel. Et rigtig godt middel er Frontline Vet, men i kan også forsøge med det økologiske Biospotix loppespray til huset. Det er not ikke helst så effektivt, men tilgengæld mindre giftigt. Du kan se her på siden hvor du kan købe loppemidler til huset billigst lige nu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -26 (from 120 votes)
Loppemidler til huset, 2.8 out of 5 based on 40 ratings
Top