Loppemiddel til hunde – vi giver dig overblikket

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (7 votes cast)

Det kan være en uoverskuelig process at vælge det rigtige loppemiddel til hunde. I dette indlæg har vi lavet en grafisk oversigt over alle de almindeligt tilgængelige loppemidler og deres egenskaber. Forhåbentligt giver det dig et bedre overblik over hvilke midler du skal vælge til netop din hund.

Når du har fundet det loppemiddel eller de loppemidler du skal bruge til din hund, så kan du enten gå direkte til at købe loppemidler her eller du kan læse mere om de enkelte loppemidler til hunde her.

Når du vælger loppemidler til din hund, så er det vigtigt at tænke over lopppernes livscyklus for at kunne give den mest effektive behandling. Vi har lavet en grafik der viser denne livscyklus og giver en quick guide til en effektiv behandling af lopper.

Oversigt over loppemidler til hunde

Oversigt over loppemidler til hunde. Hvis du ønsker at bruge denne grafik på din egen hjemmeside, så husk at lav et link til http://loppemidler.eu og send en mail til info@loppemidler.eu og fortæl hvor du bruger den.

Komplet udstyr til behandling af lopper hos din hund

Herunder har vi samlet en liste over hvilke midler og udstyr vi anbefaler du indkøber ved et akut tilfælde af lopper hos din hund.

  • En god lussekam til dels at diagnosticere problemet, men også til at kæmme hunden.
  • Capstar tabletter til akut behandling af lopperne
  • Advantage eller Bayvantic vet til behandling af lopperne. Husk at gentage behandlingen min. 3 gange med 3-4 ugers mellemrum.
  • Frontline Vet Spray til at spraye de mest ramte steder i huset. Husk en grundig manuel rengøring før du går igang med at spraye.
  • Evt. et loppehalsbånd eller Biospotix spray til den forebyggende behandling på turene i skoven.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 4 votes)
Loppemiddel til hunde - vi giver dig overblikket, 2.7 out of 5 based on 7 ratings

Tags: , , ,

Related posts

Top