Loppehalsbånd som forebyggende behandling

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (6 votes cast)

Få en langtidsvarig forebyggende effekt med et loppehalsbånd til hunde

Nogle mener at et loppehalsbånd hører til de ældre metoder til behandling af lopper, men med udviklingen af nye økologiske og mere ugiftige loppehalsbånd er de faktisk blevet ret interessante igen. Det er dog vigtigt at pointere at et loppehalsbånd ikke er en behandlingsform, men derimod velegnet til forebyggelse af lopper.

Find loppehalsbånd til hunde her

Mange kan ikke slippe af med lopperne

Rigtigt mange dyreejere oplever at på trods af at de behandler effektivt med et godt loppemiddel som Advantage, Bayvantic eller Capstar, så bliver lopperne ved med at komme igen. Hvis man læser, hvad dyrejere skriver rundt omkring – så er der mange der er dybt frustrerede over at finde voksne lopper hos deres dyr ganske kort tid efter at de faktisk har været igennem en grundig behandling. Faktum er desværre bare at lige så snart hunden eller katten igen kommer udenfor, så er den i farezonen for at blive angrebet af lopper på ny.

Find loppehalsbånd til katte her 

En god forebyggende behandling er vigtig

I sådanne tilfælde er det vigtigt med en grundig forebyggende behandling og her kan loppehalsbånd til både hunde og katte være et rigtigt godt middel. Især med de økologiske og ugiftige loppehalsbånd gælder at de ikke er 100% effektive, men hvis de kan minimere risikoen for loppeangreb og dermed behovet for giftigere midler, så synes jeg alligevel at det er godt givet ud.

Loppehalsbånd til hunde

Loppehalsbånd har været anvendt til hunde i rigtig mange år og der findes en del alternativer på markedet. Jeg vil som sagt anbefale at man forsøger sig med de mere ugiftige udgaver, som Biospotix loppehalsbånd. Det er muligt at det er mindre effektivt, men det har en virkning mod både lopper og flåter.

Du skal være opmærksom på, at det er lovpligtigt at udstyre din hund med et hundetegn. Et sådan hundetegn skal, udover hundens navn, have påtrykt ejerens navn og adresse. Du skal altså, uanset om du bruger loppehalsbånd eller ej, udstyre din hund med et halsbånd, hvor et hundetegn kan hænge. Et rigtigt godt valg, kan været et hundehalsbånd i læder, der er et godt og holdbart materiale som heller ikke vil være til gene for hunden. Du kan læse mere om hundehalsbånd på petty.dk.

Loppehalsbånd til katte

Nogle katte er fint tilfredse med at have halsbånd på, mens andre katte bestemt ikke kan lide det. Jeg vil derfor anbefale at du kun bruger loppehalsbånd til din kat, hvis den kan lide at have det på. Også til katte vil jeg anbefale Biospotix loppehalsbånd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Loppehalsbånd som forebyggende behandling, 3.3 out of 5 based on 6 ratings

Tags: , , , ,

Top