Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Kontakt os - Loppemidler

Kontakt os

Spørgsmål til lopper, loppemidler eller andet?

Hvis du har nogen spørgsmål til lopper, loppemidler eller andre sygdomme og lignende hos katte og hunde så er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores absolut bedste for at svare på dem, hvad enten det er om et bestemt loppemiddel eller noget helt andet. Har vi ikke svaret, så prøver vi at skaffe det.

Ris/ros, rettelser og ideer

Skulle du mangle nogle informationer her på siden, har du forslag til rettelser eller andet, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Brug enten kontaktformularen her på siden eller send en mail til info@loppemidler.eu.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

Hvem står bag?

Loppemidler.eu er en uafhængig service leveret af Kongsfelt IN-Media Marketing. Vores annoncører har INGEN indflydelse på indholdet på siden og vi anbefaler kun produkter, som vi mener bør anbefales. Og vi tager meget gerne imod og lytter til jeres erfaringer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Top