Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
De mest effektive loppemidler til katte - vi giver dig overblikket!

Få overblik over loppemidler til katte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (11 votes cast)

At slippe af med lopperne kan være en lang og besværlig process og det er derfor essentielt at vælge direkte loppemidler. For at foretage dette valg er det vigtigt at du først har en stor forståelse for loppernes livscyklus. Med den viden kan du vælge de rigtige loppemidler og den rigtige behandling til din situation. Vi har lavet en grafik herunder der hjælper til at forstå hvordan de forskellige loppemidler til katte på markedet virker. Det skulle gerne hjælpe dig til at vælge det helt rigtige loppemiddel til dine katte.

Når du har gennemgået grafikken og fundet de helt rigtige midler kan du enten gå direkte videre og købe loppemidler her, eller du kan gå ind på denne side og læse mere om de forskellige loppemidler og hvor du køber dem billigst.

Husk altid kun at bruge et loppemiddel der er beregnet til katte! Loppemidler til hunde kan i nogle tilfælde være direkte giftige for kattene!

Oversigt over loppemidler til katte

Oversigt over loppemidler til katte og virkningen af de forskellige midler.
Hvis du vil at benytte grafikken på din hjemmeside, så lav venligst et link til http://loppemidler.eu og send gerne en mail til info@loppemidler.eu og fortæl hvor du bruger den.

Tjekliste til en loppekur mod akutte angreb af lopper på katte

En liste over hvilke indkøb du bør foretage til en effektiv behandling af et akut loppeangreb.

  • En god lussekam til diagnose af lopperne og til at kæmme katten.
  • Capstar tabletter er effektive til en akut behandling af voksne lopper
  • Advantage eller Frontline Combo til længerevarende behandling af lopper. Husk at behandlingen skal gentages min. 3 gange med ca. 3-4 ugers mellemrum.
  • Frontline Vet Spray til at behandle i huset og eventuelle killinger. Men husk at der skal gøres grundigt rent med støvsuger og evt. damprenser før du går igang med sprayen.
  • Evt. et loppehalsbånd eller Biospotix spray til den forebyggende behandling. Især velegnet til indekatte der en gang imellem kommer med ud på tur.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Få overblik over loppemidler til katte, 2.7 out of 5 based on 11 ratings

Tags: , , ,

Top