Biospotix loppespray

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (13 votes cast)

Er dit kæledyr befængt med lopper, lus eller tæger, og leder du efter et naturligt loppemiddel uden kemikalier? Biospotix loppespray er et ud af flere økologiske loppemidler fra det franske firma Biogance. Biospotix loppespray skal ikke anvendes forebyggende, men som et effektiv middel, hvis dit kæledyr er ramt af uønskede dyr i sin pels.

Der findes tre typer Biospotix loppespray:

  1. Biospotix til huset.
  2. Biospotix til hunde.
  3. Biospotix til katte.

Biospotix loppespray til huset

Biospotix naturlig loppespray til husetOmkring 90 % af dit kæledyrs lopper opholder sig ikke i dets pels – men i dets miljø. Det er derfor meget vigtigt, at du påbegynder din bekæmpelse af lopper ved at benytte Biospotix Indoor Spray der, hvor dit kæledyr opholder sig meget (i sin kurv, på gulvtæpper, i bilen, i sengen med mere).

Før du benytter denne spray kan det dog være en god idé, at du foretager en grundig rengøring af dit hjem. Herunder hører rengøring og støvsugning af overflader, skabe, skuffer og diverse afkroge.
Du benytter Biospotix Indoor Spray ved at sprøjte direkte på gulv, tekstiler, møbler med mere med cirka 30 centimeters afstand.

1 flaske med 500 ml rækker til cirka 40 kvadratmeter.

[afp id=”11″]

Biospotix loppespray til hunde

Biospotix økologisk loppespray til hundeBiospotix loppespray kan anvendes til hunde af alle størrelser og racer, så længe din hund er over tre måneder gammel. Det eneste, du skal gøre er at spraye Biospotix loppespray på din hunds pels. Sprayen virker ved, at den, på grund af sit indhold af geranoil, lavandel og citronella, blokerer iltoptagelsen hos lopper, lus, tæger og myg.

Loppesprayen yder beskyttelse mod disse dyr i op til 48 timer.

[afp id=”13″]

Biospotix loppespray til katte

Biospotix loppespray til katteBiospotix loppespray kan anvendes til katte, der er mere en tre måneder gamle, uanset race. Denne form for loppemiddel er nem at håndtere – du skal blot spraye Biospotix loppespray direkte på din kats pels. Sprayen indeholder geranoil, lavandel og citronella, der blokerer iltoptagelsen hos lopper, lus, tæger og myg.

Loppesprayen beskyter mod disse dyr i op til 48 timer.

[afp id=”3″]

Virker Biospotix-loppemidler?

Biospotix loppemidler er som sagt naturlige loppemidler, der hverken indeholder kemikalier eller andre unaturlige stoffer. På den måde vil du måske opleve, at du skal gøre en lidt større og mere ihærdig indsats for at få bugt med dit kæledyrs lopper, end ved kemiske loppemidler. Til gengæld minimerer Biospotix’ naturlige ingredienser helbredsmæssige og kosmetiske gener hos både dit kæledyr og dig selv. Herudover er disse produkter særligt gode til hunde og katte med svækkede immunforsvarer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Biospotix loppespray, 3.2 out of 5 based on 13 ratings
Top