Biospotix loppehalsbånd

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Har din hund eller din kat problemer med enten lopper, lus eller tæger? Har du ikke lyst til at overøse dit kæledyr med de kemikalier, der normalt findes i mange loppemidler? I så fald er Biospotix-loppemidlerne et rigtigt godt valg for dig. Biospotix er en serie naturlige og økologiske loppemidler, der på forskellig vis hjælper dit kæledyr af med uønskede dyr i sin pels. I det følgende ser vi nærmere på Biospotix loppehalsbånd, der er et forebyggende loppemiddel.

Der findes tre typer loppehalsbånd fra Biospotix:

  1. Biospotix Loppehalsbånd til små hunde.
  2. Biospotix Loppehalsbånd til store hunde.
  3. Biospotix Loppehalsbånd til katte.

Fælles for de tre typer loppehalsbånd er, at de både er økologiske og baserede på æstetiske olier frem for kemikalier. Loppehalsbåndene er forebyggende loppemidler, så hvis dit kæledyr allerede er hårdt ramt af lopper, lus eller tæger, anbefaler vi, at du eksempelvis prøver Biospotix’ loppeshampoo, spot-on eller loppespray. Halsbåndene fungerer ved, at de spreder æteriske olier (blandt andet geranoil og lavendel) ud over hele dit kæledyrs pels. Disse olier bremser iltoptaget hos lus, lopper, myg og tæger, og gør på den måde dit kæledyr fri for de uønskede dyr.

Biospotix loppehalsbånd til hunde

Biospotix loppehalsbånd til hunde - økologisk loppebekæmpelse
Der findes to former for loppehalsbånd til hunde – et til store hunde og et til små hunde. Begge typer beskytter din hund mod uønskede lopper, myg, lus og flåter i op til fire måneder. Din hund bør være over tre måneder gammel, før du benytter et af disse halsbånd.

Loppehalsbåndet til små hunde (under 20 kg) har en længde på 38 cm, mens loppehalsbåndet til store hunde (over 20 kg) måler 75 centimeter. Når du skal sætte halsbåndet på din hund, skal det ikke sidde tættere, end at du kan få to fingre ind mellem halsbåndet og din hunds hals. Herefter bør du klippe det overskydende stykke halsbånd af.

Dette stykke kan du med stor fordel lægge i din støvsugerpose. På den måde dræber det alle de lopper, du opsamler i forbindelse med rengøring af hjemmet. Du kan også placere det afklippede stykke under hundekurven eller lignende, hvor det så også vil bekæmpe lopperne.

Priser på Biospotix loppehalsbånd til små hunde

[afp id=”16″]

Priser på Biospotix loppehalsbånd til store hunde

[afp id=”15″]

Biospotix loppehalsbånd til katte

Biospotix loppehalsbånd til katte priserBiospotix-loppehalsbåndet til katte fungerer på samme måde som halsbåndene til hunde – De beskytter din kat mod lopper, lus, myg og flåter i op til fire måneder. Halsbåndet egner sig godt til katte, der er over tre måneder gamle, uanset race. Halsbåndet måler 38 centimeter i længden. Når du skal sætte halsbåndet på din kat, skal det, ligesom ved hundehalsbåndet, ikke sidde tættere, end at du kan få to fingre ind mellem halsbåndet og din kats hals. Også her kan du med fordel placere det afklippede stykke i støvsugerposen eller der, hvor din kat normalt sover.

[afp id=”9″]
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Top