Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loppemidler.eu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Bayvantic Vet - Eeffektivt loppemiddel til hunde, giftigt for katte!

Bayvantic Vet – Eeffektivt loppemiddel til hunde, men giftigt for katte!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)

Dette indlæg er dels en anbefaling af Bayvantic Vet, der sammen med Frontline Combo og Advantage er et rigtigt godt loppemiddel. Du vil finde Bayvantic anbefalet rigtigt mange steder som loppemiddel til hunde og det er også ganske effektivt. Som du også kan se af vores oversigt over loppemidler til hunde og deres virkning, så er midlet virksomt mod både voksne lopper og larverne. Det er derfor et godt middel der også har en effekt på de 95% af loppe-populationen der findes i form af enten æg eller larver.

Advarsel: Brug ikke Bayvantic, hvis der er katte i huset

Lige så effektivt som Bayvantiv måtte være som loppemiddel til hunde, ligeså farligt er det for katte. Bayvantic kan være dødeligt giftigt for katte pga. stoffet permethrin, så hvis du har katte i huset, så skal du ikke bruge Bayvantiv somm loppemiddel. I det tilfælde vil det langt være at foretrække at vælge enten Frontline Combo eller Advantage, som også begge to er meget effektive midler i langt de fleste tilfælde.

Du kan se meget mere om priser på de forskellige loppemidler og hvor de kan købes her.

Husk at loppemidler ikke gør det hele

At behandle dyrene i huset med loppemidler giver ikke en komplet behandling og du vil ofte opleve at lopperne kommer igen. En effektiv behandling af lopper kræver også at du gør noget ved alle de lopper der er i huset, mest i form af æg, larver og pupper, der gemmer sig i gulvtæppet eller gulvsprækker. Jeg vil anbefale at du vasker alle tæpper og lignende ved 60 grader, samt støvsuger grundigt med jævne mellemrum. En enkelt støvsugning i sig selv tager bestemt ikke alle loppeæg, men blot omkring 20%. Så sørg for generelt at holde godt rent, hvis du vil slippe af med lopperne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Bayvantic Vet - Eeffektivt loppemiddel til hunde, men giftigt for katte!, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Tags: , , ,

Related posts

Top